Mednarodni športni kamp HEPA Brežice

Za mlade od 15. do 29. leta

Nazaj

Vse med 15. in 29. letom starosti vabimo k udeležbi na največji evropski mednarodni športni kamp, HEPA kamp, namenjen krepitvi zdravja s spodbujanjem telesnih aktivnosti, kar bomo dosegli z izvajanjem inovativnih oblik športne rekreacije. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo in rezervacijo termina – udeležba, nastanitev in obroki so brezplačni! 

Razpoložljivi termini mednarodnih športnih kampov - NOVO 2024!

  • 25. 3.-29. 3. 2024
  • 1. 4.-5. 4. 2024
  • 15. 4.-19. 4. 2024

Razpoložljivi termini mednarodnih športnih kampov 2023

  • 3. 7.–7. 7. 2023
  • 10. 7.-14. 7. 2023
  • 17. 7.–21. 7. 2023
  • 24. 7.-28. 7. 2023
  • 14. 8.-18. 8. 2023
  • 21. 8.–25. 8. 2023

Rok za prijavo: do zapolnitve prostih mest

Več informacij: anja.krusnik.cirnski@zptm.si.

KAKO, KJE IN KDAJ 

Udeleženci bodo nastanjeni v MC Hostlu od ponedeljka do petka. Nastanitev in obroki so brezplačni. Z udeleženci bo nastanjena tudi mladinska delavka, ki jih bo spremljala in bila na razpolago v času njihovega bivanja pri nas. Udeleženci bodo prejeli informativni e-mail z vsemi potrebnimi informacijami ter obvestili pred prihodom. Prihod je zaželen med 10. in 12. uro na dan začetka tabora, tj. ponedeljek, odhod po 12.00 na zadnji dan tabora, tj. petek. 

AKTIVNOSTI 

V sklopu kampa se bodo mladi lahko preizkusili v veslanju s kanuji na mirni vodi reke Krke. Ne glede na to, ali so že izkušeni veslači ali začetniki, bomo poskrbeli, da se boste počutili udobno in se zabavali ob veslanju po prečudoviti naravi in skritih kotičkih ob reki Krki. Mladi se bodo seznanili z inovativnimi oblikami rokometa, kot so ulični rokomet, rokomet na mivki, rokometni fitnes, ki so primernejši za začetnike in zabavni. V namen izkušnje plezanja je izdelana mobilna plezalna stena, katere prednost je to, da mladi v varnem okolju kampa preizkusijo disciplino plezanja. Inovativna plavalna usposabljanja bodo vključevala elemente samoreševanja, saj so to pomembne tehnike, s katerimi se lahko v dani situaciji reši življenje. Dodana vrednost kampa so igre brez meja, na katerih mladi uporabljanje vso znanje, ki ga v času kampa pridobijo, obenem pa urijo v moči, vzdržljivosti in kontroli telesa na zabaven način. Tekom kampa bomo poudarjali pomembnost pametnega ogrevanja in ga tudi izvajali kot najbolj pomembno preventivno obliko preprečevanja poškodb med športom. Naš športni kamp ponuja izkušene in strokovno usposobljene inštruktorje, ki bodo poskrbeli za njihovo varnost in jim pomagali izboljšati ali preizkusiti različne športne discipline. Vse aktivnosti so brezplačne. 

Urnik

Zajtrk

Zbor, jutranji check-up

Športna aktivnost

Kosilo in čas za počitek 

Športna aktivnost

Večerja

Spremljevalne aktivnosti

Pridržujemo si pravico do spremembe urnika. 

Aktivnosti se izvajajo v okviru projekta Hand in Hand. Projekt je financiran iz strani Evropske Komisije (Erasmus + Sport za večjo vključenost mladih v šport).

 

Kontakt