Oddaja prostora

Ponujamo vam možnost organizacije seminarjev, kongresov in družabnih prireditev za zaključene družbe. Mladinski center Brežice se ponaša z izvrstnostjo tehnične in druge prostorske opreme, ki je na uporabo po predhodnem  dogovoru, nudimo vam tudi tehnično in gostinsko podporo pri izvedbi dogodka. V vseh prostorih je omogočen brezžični dostop do interneta.

Večnamenska dvorana

Velikost: 275 m2

Vrhunska opremljenost jo postavlja ob bok konferenčnim in kulturnim centrom v regiji, opremljena je z vrhunskim ozvočenjem in sistemom razsvetljave. Primerna je za konference in koncerte. Kapaciteta dvorane je 500 stojišč ali 235 sedišč, ima dvižno platno za projekcije, projektor in premične gledališke zavese. Ob dvorani je še garderoba in toaletni prostor s tušem za nastopajoče. Dvorana je primerna za izvedbo različnih glasbenih koncertov, konferenc, plesnih in gledaliških predstav, svečanih dogodkov ter izvedbo tematskih delavnic.

Klub MC

Klub MC je prostor za druženje, sprostitev, zabavo in ples, kjer mladi z veseljem navezujejo stike ter ustvarjajo nova poznanstva. Je prijeten ambient, kjer lahko uživate ob sproščenem klepetu ob skodelici kave, igrate družabne igre ali prelistate domače in tuje revije ter časopise. Na terasi Kluba MC na obrobju parka se lahko zgolj prepustite objemu sončnih žarkov in ritmom dobre glasbe. Klub je opremljen z barom, trendovskimi mizami, stoli in udobnimi lunicami za sedenje, vrhunskim koncertnim in govorniškim ozvočenjem ter sistemom za snemanje, brezplačnim širokopasovnim internetom, vrhunsko koncertno razsvetljavo, projektorjem, dvižnim platnom ter dvema LCD-televizorjema in odrom (3,5 × 10 m), hkrati pa ga krasijo tudi temne zavese, ki zasenčijo dnevno svetlobo. Klub MC je namenjen različnim programskim spektrom, od glasbenih predstav, stand up komedij, teatra, plesnih nastopov, koncertov, DJ-večerov do raznih predavanj, seminarjev ali izobraževalnih delavnic.

Sejna soba

Velikost: 104,4 m2

Sejna soba je namenjena in opremljena za konference, večje seje ter predstavitve. Postavitev miz je ovalna z govorniškim odrom in mizo na čelu. Soba je opremljena z belo tablo, premičnim platnom za projekcije, projektorjem in računalnikom za predvajanje. Sprejme 55 ljudi, primerna pa je za tematske konference, različna strokovna predavanja organiziranih skupin in poslovne predstavitve. Zraven stavbe ZPTM je električna polnilnica za avtomobile.

Ovalna soba

Velikost: 39,4 m2
V ovalni sobi so mize in stoli razporejeni v krog. Opremljena je z belo tablo, premičnim platnom in projektorjem ter ima kapaciteto za 20 ljudi. Primerna je za izvedbo delavnic in predavanj, ki zahtevajo komunikacijo in interakcijo, za seje ter sestanke.

Računalniška učilnica

Velikost: 36,4 m2
Računalnica je namenjena izobraževanju in predajanju znanj z IKT-področij in je opremljena s premičnim platnom, belo tablo ter projektorjem. V prostoru je 9 računalnikov za udeležence in eden za predavatelja, laserski tiskalnik ter širokopasovni dostop do interneta. Vsak udeleženec ima svojo mizo. Računalniška učilnica lahko naenkrat sprejme skupino 10 ljudi in je primerna za računalniške tečaje različnih vsebin.

Učilnica 2

Velikost: 38,3 m2
Ta prostor je opremljen za frontalno predajanje znanj, spredaj stoji predavatelj, poslušalci pa so razporejeni v vrstah. Učilnica je opremljena z belo tablo, premičnim platnom in računalnikom za predvajanje različnih vsebin. Naenkrat lahko sprejme 15 poslušalcev in predavatelja. Učilnica je primerna za izvedbo tečajev tujih jezikov, različnih predavanj, ki zahtevajo zapisovanje, ter delavnic in delovnih sestankov.

Vhod - hodnik

Hodnik pri glavnem vhodu se uporablja kot razstavni prostor različnih umetnikov, obenem pa stičišče uporabnikov, ki se iz različnih razlogov znajdejo v prostorih ZPTM (Zavod za podjetništvo, turizem in mladino).

Glasbena vadnica

Glasbena vadnica se nahaja v spodnjih prostorih zgradbe MC Brežice in je namenjena bendom ter posameznikom, ki potrebujejo prostor za glasbeno ustvarjanje ali vajo.
Na novo opremljena glasbena vadnica je zvočno izolirana in opremljena s pevskim ozvočenjem, combo bas ojačevalcem ter polnim setom bobnov (poleg osnovnega seta so na voljo še: snare bobni, pedal, tišje opne in činele). Omogočeno pa je tudi snemanja zvoka preko mešalne mize na SD kartico.
×