A+ A A-

POZIV IZVAJALCEM GOSTINSKIH STORITEV - FESTIVAL "BREŽICE, MOJE MESTO" 2019

Spoštovani gostinski ponudniki, izvajalci gostinskih storitev na terenu!
Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice je javni zavod, ki ga je ustanovila Občina Brežice in letos že osmič zapored prevzema vlogo glavnega organizatorja festivala »Brežice, moje mesto« (www.bmm.si).

Festival programsko in produkcijsko sledi ideji, da se v dneh dogajanja mesto Brežice domačim obiskovalcem, kot tudi turistom predstavi kot urbana sredina, bolj, kot je to sicer v svojem vsakodnevnem funkcioniranju. Gre za festival z izredno velikim potencialom, ki zaradi jasne vizije organizacijske ekipe raste v vseh aspektih; tako produkcijsko, kot tudi z vidika števila obiskovalcev, ki (v glavnem vikend dogajanju) vsako leto obišče festivalsko mesto.

Festival je le delno financiran s strani Občine Brežice. Finančni vložek občine Brežice je vsako leto isti, organizator festivala pa z jasno vizijo vsako leto finančno konstrukcijo zapre z vnaprej dobro zastavljenim finančnim konstruktom, ki pa predvideva tudi prihodek v proračun iz tržne dejavnosti, ki jo v najvišji meri predstavlja prihodek iz gostinske dejavnost.

Glede na lastno iniciativo in količino dela smo se tudi letos odločili, da gostinstvo oddamo zunanjemu izvajalcu, saj nam bo to omogočilo več razpoložljivih ljudi in več kadra za delo na drugih področjih festivala, kar ne nazadnje prinaša nove možnosti za rast festivala.

V prvi fazi bi si želeli, da bi gostinstvo na festivalu prevzel 1 izvajalec, v kolikor pa se gostinec ne bo mogel odzvati na vse zahteve s strani organizatorja, bomo glede na različne lokacije festivala, naredili poizvedovanje pri več različnih.

V kolikor imate interes in menite, da imate možnosti za izvedbo gostinstva na večji prireditvi, predvsem pa znanje in izkušnje iz tega področja, vas pozivamo, da nas kontaktirate, najkasneje do 19.5.2019.

Kontaktna oseba: Mitja Zajc, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., 059 083 790.

Z lepimi pozdravi

* ZPTM Brežice podaljšuje rok za oddajo prijav  do 30. 5. 2019 do 13:00, kar bo zainteresiranim prijaviteljem omogočilo dodaten čas za pripravo ponudb.

ZPTM Brežice © 2012 | Vse pravice pridržane.